Grammer AG har gjennom 50 år vært markedsleder og trendsetter i Europa på førerstoler når det gjelder helse, sikkerhet og komfort.

Deres målsetting er å stadig forbedre ergonomi, vibrasjonsabsorpsjon og brukervennlig betjening for stadig bedre sittekomfort for brukerne.

Ole Chr. Bye As har 40 års erfaring med Grammer førerstoler til landbruksmaskiner, anleggsmaskiner, gaffeltruck, buss, lastebil, båt og andre maskiner. Kan også benyttes som operatørstoler innenfor offshore, industri og kraner osv.

Vi leverer førerstoler innen følgende kategorier:

Førerstoler for traktor

Norsk landbruk blir stadig mer profesjonelt og setter store krav til maskiner og deres brukere. For å tilfredsstille bondens krav har Grammer AG utviklet en serie førerseter som gir maks sittekomfort. Grammer førerstol blir i dag levert som standard i de fleste nye traktorer. Vi har importen på førerstoler til ettermarkedet i Norge, og kan tilby et bredt spekter av modeller. Et godt traktorsete er viktig for helsen.

Førerstoler for anleggsmaskiner

Anleggsmaskiner jobber ofte under tøffe forhold og setter store krav til både maskin og sjåfør. Vi kan tilby et bredt spekter av fører stoler for alle typer anleggsmaskiner. Et førersete fra Grammer gir deg den ultimate førerkomfort gjennom en lang arbeidsdag.  Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig stol til din maskin.

Førerstoler for truck

Å kjøre gaffeltruck er en krevende jobb hvor sjåføren sitter hele dagen og sørger for at last blir presist, trygt og effektivt flyttet. En truck har ofte begrenset plass som er tilgjengelig og det er derfor viktig å utforme førerplassen etter ergonomiske kriterier. Med sitt store utvalg av stoler for gaffeltrucker, har innovasjon og teknologileder Grammer AG tatt denne utfordringen.

Førerstoler for buss og lastebil

En buss- eller lastebilsjåfør tilbringer timevis bak rattet og vier sin oppmerksomhet mot trafikk og passasjerer. Grammers Route 66 er en serie førerstoler for lastebil og buss utformet i samsvar med dagens krav til ergonomisk utforming og komfort. Dette gir sjåføren maksimal kjørekomfort og avslapping i en stresset hverdag og reduserer risikoen for nakke og ryggplager.

Førerstoler for tog

Grammer AG har sammen med Deutsche Bahn, Tysklands nasjonale jernbaneselskap, utviklet en sjåførstol som tilfredsstiller de strenge krav som stilles til førerstoler for lokomotiver og andre skinnegående kjøretøy.

Førerstoler for båt

GRAMMER AG, som i mer enn 50 år har utviklet førerstoler for nesten alle typer kjøretøy, har nå kommet med stoler beregnet på båt. Avento er en serie fullfjærede stoler som dekker alt fra mindre fritidsbåter til yrkesbåter.

Bjørnar Teig- Produktansvarlig førerstoler

Kjell Arne Næss- Salgsansvarlig førerstoler